Golf

Lowry excel·leix i arriba líder a l’últim dia de l’obert britànic

Golf. L’irlandès presenta una targeta de -8 i quatre cops de marge sobre Fleetwood

L’irlandès Shane Lowry va meravellar el seu enfervorit públic amb la millor targeta del dia (-8) i lidera amb mà de ferro l’obert britànic després de tres jornades amb -16. Lowry va signar vuit birdies i afrontarà l’última jornada amb un marge de quatre cops sobre el britànic Tommy Fleetwood, de sis sobre JB Holmes i de set sobre el número 1 Brooks Koekpa, que sense jugar el seu millor golf es manté al capdamunt, i Justin Rose. La meteorologia benigna impròpia –avui s’espera mal temps i per això s’ha avançat la sortida (7.30 h)– i la qualitat del camp Royal Portrush (Irlanda del Nord) van permetre gaudir d’una jornada perfecta.

El basc Jon Rahm va signar un -3 (68 cops) que el manté amb -7 en la zona alta tot i un desavantatge prou clar respecte dels primers. Un eagle al forat dotze celebrat amb el puny alçat va catapultar el britànic Justin Rose, que va corroborar la reacció amb un birdie en el tretze i es va afegir a la lluita pel títol, tot i que l’obert britànic quedarà vist per a sentència si Lowry no sent la pressió i manté el seu nivell o almenys fa un joc conservador intel·ligent.

Obert britànic. 3a jornada
1r Shane Lowry -16
2n Tommy Fleetwood -12
3r JB Holmes -10
4t Justin Rose -9
4t Brooks Koepka -9
6è Rickie Fowler .-8
6è Lee Westwood -8
8è Danny Willet -7
8è Jon Rahm -7
8è Tony Finau -7
8è.Jordan Spieth -7
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)