Esports de muntanya

Victòria de Ragna Debats al Gran Paradiso

Curses de muntanya. L’holandesa, resident a Catalunya, ha fet el rècord femení de la prova (7h52:40) i consolida el lideratge de les Skyrunner World Series

Ragna Debats s’ha imposat avui en l’Skymarathon Gran Paradiso, prova puntuable per a les Skyrunner World Series. La corredora holandesa, resident a Catalunya, ha completat el recorregut, de 55 km i 4.141 m de desnivell, en 7 hores, 52 minuts i 40 segons, nou rècord de la prova. El seu resultat, a més, l’ha situat en el tretzè lloc de la classificació absoluta (comptant, també, els homes). La segona posició se l’ha endut la francesa Myriam Guillot (8h14) i la tercera, la basca Oihana Azkorbebeitia (8h45). Amb aquesta nova victòria, Debats consolida el lideratge de la classificació general de les World Series. En la categoria masculina, Pere Aurell, parella de Ragna Debats, ha estat el millor català amb el novè lloc i un temps de 7h39:05. L’italià Cristian Minoggio ha aconseguit la victòria (6h50:04) i el podi l’han completat el francès Gautier Airiau (6h51:01) i el japonès Ruy Ueda (6h56:49).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)