Ciclisme

Caleb Ewan guanya el seu segon esprint al Tour

Ciclisme. El danès Jakob Fuglsang, novè, abandona després d’una desafortunada caiguda en una etapa de transició cap als Alps

L’australià Caleb Ewan (Lotto Soudal) ha guanyat la seva segona etapa del Tour en imposar-se en l’esprint massiu de Nimes a Elia Viviani (Deceuninck) i Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma). Ewan, que no ha entrat ben col·locat en l’últim revolt, ha sabut remuntar des de la quarta posició, rere Peter Sagan (Bora), per acabar alçant els braços. És l’únic esprintador que ha repetit victòria en el Tour. L’escapada del dia, formada per Gougeard, Rossetto, Ourselin, Wisniowski i Bak, ha resistit al capdavant fins a dos quilòmetres del final.

L’altre protagonista de l’etapa ha estat negatiu. El danès Jakob Fuglsang (Astana), novè a la general i un dels aspirants al podi, ha caigut a uns 25 km de l’arribada i s’ha vist obligat a abandonar. Fuglsang ja havia caigut en la primera etapa. El vencedor del Tour del 2018, Geraint Thomas (Ineos), també ha anat per terra en una vorera, però s’ha aixecat sense problemes i s’ha reintegrat en el pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)