Atletisme

Mechaal farà una estada a Turquia

Atletisme. L’atleta palamosí prepararà a l’agost el campionat el món de Doha a la ciutat d’Erzurum, a més de 2.000 m d’altitud, i després de l’estatal anirà a Font-romeu

Adel Mechaal, que competirà aquest cap de setmana en el campionat d’Espanya de seleccions, té previst posteriorment fer dues estades en altitud per preparar el campionat del món de Doha (Qatar), que aquest any cau més tard que mai (28 de setembre-6 d’octubre). La primera la farà a Erzurum (Turquia), a 2.300 m d’altitud fins a finals d’agost, on pràcticament no competirà.

Després del campionat d’Espanya absolut (31 d’agost-1 de setembre) el palamosí s’entrenarà, com ja ha fet altres vegades, a Font-romeu, pista que ara no està disponible perquè s’està renovant el tartà. Mechaal ja té la mínima per al mundial pels 1.500 m.

En el campionat d’Espanya de seleccions la federació catalana també ha convocat les banyolines Esther (1.500 m) i Marina Guerrero (3.000 m obstacles). La gran novetat és la presència del baixempordanès Santiago Catrofe, actual campió de Catalunya i també de l’Uruguai dels 1.500 m. Mechaal està inscrit en els 3.000 m i els 5.000 m, dues proves que haurà de fer amb poca diferència de temps. La selecció és favorita en les dues categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)