Tennis

Albert Ramos guanya el torneig de Gstaad

Tennis. El mataroní obté el seu segon torneig de l’ATP després de la victòria de fa tres anys a Bastad (Suècia)

El mataroní Albert Ramos, número 85 del rànquing mundial, va conquerir ahir el seu segon torneig de l’ATP en imposar-se en la final de Gstaad (Suïssa) a l’alemany Cedrik-Marcel Stebe per 6-3 i 6-2. L’únic títol que tenia el català en el seu palmarès era el de Bastad (Suècia) del 2016, en què va derrotar Fernando Verdasco per 6-3 i 6-4. És el primer títol d’un tennista català en les tres últimes temporades.

El triomf de Ramos arriba després d’una ratxa de mala fortuna en les finals del circuit. Des de llavors havia perdut les de Quito, Montecarlo –Masters 1000–, São Paulo i Chengou. El català no va fallar ahir. De fet, era el clar favorit contra un rival –455 de l’ATP– al qual no coneixia, però que era del tot inexpert en finals d’aquesta envergadura. Stebe amb prou feines va poder inquietar Ramos, molt més còmode sobre la terra batuda. El català va guanyar sense haver de patir el primer set –va trencar dos cops el servei de Stebe–, i en el segon ràpidament es va situar amb un 4-0 que va deixar el partit vist per a sentència després d’una hora i 22 minuts. El triomf permetrà a Ramos (31 anys) acumular 90.390 euros més en premis i continuar remuntant llocs a partir d’avui mateix a l’ATP. El maig del 2017 Ramos va arribar a ser el número 17 del món, però el mes de juny passat va caure per primer cop des del 2011 per sota dela cent primers del rànquing –101è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)