Tennis

Paula Badosa, desencadenada

Tennis. La begurenca juga al migdia la semifinal de Karlsruhe, després d’eliminar el seu botxí a Roland Garros, una setmana després de fer-ho per primer cop en un torneig WTA a Palerm

Paula Badosa juga aquest migdia (14 h) la semifinal del torneig de Karlsruhe, contra la belga Alison van Uytvanck (58a del rànquing). La d’avui és la segona presència de la jugadora de Begur en el partit per accedir a una final d’un torneig de la WTA, tot just una setmana després de fer-ho per primer cop a Palerm quan va caure contra l’holandesa Kiki Bertens, la número cinc mundial, per 6-1 i 7-5 i després de salvar set pilotes de partit.

La tennista de Begur, que dilluns va assolir la seva millor classificació en el rànquing WTA (101), va guanyar el seu botxí a Roland Garros, l’alemanya Tamara Korpatsch; per 6-2 i 6-4 en els quarts de final i continua sense cedir cap set en el torneig alemany. El triomf no només li assegura entrar en el top-100, l’objectiu que s’havia marcat per a aquest any, sinó que més enllà del que faci avui ja té una projecció d’estar en el 90. Badosa disputarà l’ITF de Las Palmas la setmana que ve –ha jugat tres finals aquest 2019, a Burnie, les Franqueses i Essen– i, després, la prèvia de l’obert dels Estats Units, del 19 al 23 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)