Tennis

Derrota de Paula Badosa a la semifinal de Karlsruhe

Tennis. La begurenca ha cedit per 7-6 (3) i 7-6 (6) contra la belga Alison van Uytvanck (65a del rànquing)

Paula Badosa ha venut molt cara la derrota en la semifinal del torneig de la WTA (125.000 dòlars) enfront la belga Alison van Uytvanck, que accedeix a la final del torneig amb un triomf per un doble 7-6, després de dues hores de partit.

La begurenca, 101 del rànquing del món però que demà passat ja estarà entre les 90 millors de la WTA, ha tingut l’oportunitat de tancar el segon set amb 5-4 i 6-5 a favor, els dos cops amb el seu servei, però no ho ha pogut forçar el tercer set. De fet, en aquesta segona màniga hi ha hagut fins a sis trencaments de servei seguits.

La d’avui a Alemanya era tot just la segona semifinal de Badosa en un torneig de la WTA, tot just una setmana després de fer-ho per primer cop a Palerm quan va caure contra l’holandesa Kiki Bertens, la número cinc mundial, per 6-1 i 7-5 i després de salvar set pilotes de partit.

Badosa disputarà l’ITF de Las Palmas la setmana que ve –ha jugat tres finals aquest 2019, a Burnie, les Franqueses i Essen– i, després, la prèvia de l’obert dels Estats Units, del 19 al 23 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)