Atletisme

Esther Guerrero fa la mínima en els 1.500 m per al mundial de Doha

Atletisme. La banyolina ha fet la seva millor marca personal en el Míting de Szczecin (4:05.70) i supera el 4:06.50 exigit per la federació espanyola

Esther Guerrero ha fet la mínima per al mundial de Doha en la prova de 1.500 m durant el Míting de Szczecin (Polònia) amb una millor marca personal. L’atleta banyolina, que havia de superar la barrera de 4:06.50 exigida per la Federació Espanyol d’Atletisme, ha fet un registre de 4:05.70 i ha acabat la prova en la quarta posició . A final de juliol, a Bèlgica, va quedar ben a prop de fer la mínima amb un temps de 4:06.92. Amb Guerrero, ja són set els atletes catalans que tenen la mínim per anar al mundial de Doha, que es disputarà entre el 28 de setembre i el 6 d’octubre. Aquest serà el tercer mundial que disputa la banyolina, que en el de Pequín 2015 i Londres 2017 va córrer la distància de 800 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)