Victòria i a la semifinal

Waterpolo. La selecció estatal juvenil goleja Rússia i lluitarà per les medalles de l’europeu de la categoria contra Hongria

Els catorze jugadors catalans i el basc de la selecció espanyola juvenil es van classificar per a la semifinal de l’europeu de la categoria que es disputa a Tbilisi (Geòrgia) i lluitaran per les medalles. En els quarts de final l’equip que dirigeix Javi Sánchez-Toril va golejar Rússia per 3-15 en un gran partit. L’inici va ser espectacular i després d’un parcial de 0-4 es va arribar al descans amb un 0-8 a favor d’Espanya que pràcticament va deixar sentenciat el partit. En el tercer període no hi va haver relaxació (1-6) i l’1-14 va pujar al marcador. En els darrers vuit minuts el conjunt rus va fer un 2-1, pel 3-15 final. Els gols van estar molt repartits i Unai Biel i Marc Valls en van fer tres cada un.

La selecció espanyola jugarà la semifinal demà contra Hongria, que va derrotar Montenegro per 4-7. L’altra semifinal la jugaran Grècia i Itàlia.