Rugbi

Més potència a Sant Boi

Rugbi. La UE Santboiana fitxa el neozelandès Joseph Ikenasio (1m83 i 100 kg) per reforçar la posició de centra a la lliga 2019/20

La UE Santboiana continua reforçant el primer equip per a la lliga 2019/20. L’últim jugador professional en arribar és el neozelandès Joseph Ikenasio, que ha de ser un jugador clau en la posició de centre. El nou integrant de l’equip (24 anys, 1m83 i 100 quilos) ha jugat en equips com els Counties Manukau, un dels conjunts més potents de la zona d’Auckland.

L’arribada d’Ikenasio es confirma poc després que el club hagi trencat l’acord que tenia amb el pilar sud-africà Henri Boshoff, que ha tingut una lesió de genoll que l’obligarà a ser baixa indefinida. El club està buscant un jugador de les mateixes característiques.

Els jugadors disponibles i el tècnic, Ricardo Martinena, ha començat aquesta setmana els entrenaments al Baldiri Aleu, amb gespa nova, per a la nova temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)