Ciclisme

Ramiro Sosa (Ineos) guanya l’última etapa i revalida la victòria de la volta a Burgos

Ciclisme. El terrassenc Antonio Pedrero (Movistar) acaba quart i es queda fora del podi per només quatre segons, i el sabadellenc David De la Cruz (Ineos) finalitza vuitè de la general

Iván Ramiro Sosa (Ineos) ha culminat el seu domini en la volta a Burgos amb la victòria en l’última etapa i el triomf en la general. El colombià ha guanyat per segona vegada seguida aquesta volta, i en aquesta edició ho ha fet amb un marge de 31 segons sobre el navarrès Óscar Rodríguez (Euskadi Murias) i 42 sobre l’equatorià Richard Carapaz (Movistar). Ramiro Sosa era el líder abans de l’última etapa que ha finalitzat amb l’ascensió a les Lagunas de Neila. Amb la seva victòria el colombià ha ampliat l’avantatge, mentre que Óscar Rodríguez, sisè a l’etapa a 14 segons, ha mantingut el segon lloc. Richard Carapaz, quart i també a 14 segons, ha superat al seu company d’equip, el terrassenc Antonio Pedrero, i ha ocupat la tercera plaça de podi. Antonio Pedrero ha acabat setè de l’etapa a 22 segons del guanyador i a vuit del seu company i ha ocupat la quarta posició de la general a només quatre segons del podi. El sabadellenc David De la Cruz (Ineos) ha ajudat al seu cap de files en la darrera ascensió, a acabat tretze de l’etapa a 1:14 i ha ocupat la vuitena posició final de la general a 1:44 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)