La selecció espanyola juvenil jugarà la final de l’europeu

Waterpolo. El combinat estatal format per catorze catalans i un basc derrota a Hongria per 8-5 en la semifinal i demà lluitarà pel títol contra Itàlia

La selecció espanyola juvenil s’ha classificat brillantment per la final de l’europeu de la categoria al derrotar Hongria per 8-5 en la primera semifinal. Espanya, amb catorze jugadors catalans i un de basc, lluitarà demà pel títol contra Itàlia (18.30 h).

L’inici del partit ha sigut molt disputat i s’ha arribat al final del primer quart amb empat (2-2). En el segon període el combinat estatal dirigit per Javi Sánchez-Toril s’ha distanciat en el marcador amb un parcial de 3-0 i ha arribat al descans amb una clara avantatge de 5-2, que ha sabut mantenir fins al final. En els dos darrers quarts la igualtat ha tornat a ser la tònica dominat amb parcials de 2-2 i 1-1, i el combinat estatal s’ha emportat la victòria per 8-5 i la classificació per la final. Ha destacat Roberto Valera que ha marcat quatre gols, un de penal.

En la segona semifinal la selecció italiana va guanyar a Grècia per 8-13 en un partit que ja dominava al descans per 2-7.