Més esport

Balastegui i Jofre, al mundial

Rem. Els remers del CN Banyoles formen part del reduït nombre de remers que van superar els tests de la federació espanyola per competir a partir del 25 d’agost a Linz (Àustria)

La Federació Espanyola de Rem ha comunicat que Manel Balastegui i Jordi Jofre (CN Banyoles) formaran part del selecte grup de remers espanyols que disputarà el campionat del món de rem a Linz (Àustria), del 25 d’agost a l’1 de setembre. Els tècnics de la federació van dur a terme, el 8 d’agost, diferents sèries per agafar els temps de tots els aspirants i resoldre quins tenien realment el nivell adequat per anar al mundial. D’aquesta manera, l’equip final serà molt reduït.

A banda de l’embarcació de doble scull de Balastegui i el seu company, el gallec Rodrigo Conde –campions del món sub-23 a Lucerna l’any passat i quarts a l’últim campionat d’Europa–, i la de Jordi Jofre, que debuta en un campionat del món absolut, la federació només hi portarà Aina Cid –bronze l’any passat amb Anna Boada–, Virginia Díez, Javier García, Jaime Canalejos, Natalia Miguel, Rocío Laó i Jordi Rodríguez.

L’amposta Aina Cid i la gallega Virginia Díaz són la gran esperança de la delegació, ja que al juny, a Lucerna, van aconseguir la primera medalla d’or de la història del rem espanyol en un campionat d’Europa. Jordi Jofre (23 anys), per la seva banda, va ser 12è. Per Balastegui i Conde el primer objectiu és la final A i el següent, la medalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)