Espanya perd contra Itàlia (6-10) la final de l’europeu júnior

Waterpolo. L’equip de Javi Sánchez Toril, amb catorze catalans, empatava el partit al descans (3-3)

La selecció espanyola de waterpolo, amb catorze jugadors catalans, ha perdut la final de l’europeu juvenil de waterpolo contra Itàlia (6-10) i s’ha penjat la medalla de plata per tercera edició consecutiva. L’equip de Javi Sánchez Toril ha fet una bona defensa en el primer temps, en què Itàlia s’ha avançat 0-2 amb gols de Gianazza i Ferrero. L’arrencada d’Itàlia l’ha pogut frenar Espanya, que empatava a tres abans del descans amb gols de Pol Daura (2) i Roberto Valera.

En el tercer quart, però, Itàlia ha pres l’accelerador i amb un parcial de 0-3 ha obert un forat. Víctor Andrade retallava les diferències, però Ferrero, amb dos gols consecutius, practicament sentenciava el partit (4-8) a cinc minuts del final. Unai Biel i Pol Daura van fer encara dos gols més per a l’equip espanyol, contrarestats pels de Parrella i Iocchi (6-10). Aquesta ha estat l’única derrota d’Espanya en tot el torneig.