Ciclisme

Soler i Pedrero, a la Vuelta

Ciclisme. Els dos ciclistes catalans formaran equip en el Movistar amb Valverde, Quintana, Carapaz, Erviti, Oliveira i Arcas

El Movistar ha confirmat l’alienació que portarà a la Vuelta a Espanya, que començarà dissabte, amb la inclusió dels catalans Marc Soler i Antonio Pedrero, que no estaven previstos en els plans inicials per a la cursa espanyola. Pedrero va córrer el Giro i Soler, el Tour de França, amb un gran desgast. L’equip navarrès serà el més fort de la prova ja que inclou el campió del món, Alejandro Valverde –vencedor de la Vuelta el 2009–, el colombià Nairo Quintana –vencedor de l’edició del 2016–, i l’equatorià Richard Carapaz, que va triomfar en la darrera edició del Giro d’Itàlia. Completaran l’equip de set, els gregaris Imanol Erviti, Nelson Oliveira i Jorge Arcas.

La Vuelta, amb un perfil que beneficia els escaladors, començarà amb una contrarellotge per equips (18 quilòmetres) a Torrevella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)