Golf

Arnaus, a cinc posicions del top 100 mundial

Golf. El jugador català, segon en el Masters de la República Txeca, ocupa el lloc 105è del rànquing. També és trentè del circuit europeu

Adri Arnaus va avançar 31 llocs en el rànquing mundial de golf gràcies a la segona posició que va aconseguir en el torneig D+D Masters de la República Txeca, en què va quedar a només un cop del vencedor, el belga Thomas Pieters. El golfista català va passar de la posició 136a a la 105a, a vora sis centèsimes de situar-se entre els cent millors jugadors del món. El de la República Txeca va ser el seu tercer segon lloc de la temporada –també ho va ser en l’obert de Kenya i en el Masters d’Andalusia– i el quart top 10. Arnaus ha fet el seu debut aquest any en el circuit europeu –va ser un dels quinze jugadors classificats del Challenge Tour–. El seu darrer resultat també el situa trentè en el rànquing de la Cursa a Dubai, en el qual és el segon millor debutant, només superat per l’escocès Robert MacIntyre (14è). Amb aquesta classificació, el català s’ha assegurat la participació en la final de la Cursa a Dubai. “Cada setmana que jugo aprenc coses noves, i si estic en els primers llocs, encara més; espero que em serveixi pel futur”, va explicar Arnaus.