Handbol

El Barça supera la Roca (19-46) en les semifinals de la supercopa catalana

Handbol. L’equip blaugrana, molt més rodat, no ha tingut problemes per vèncer l’equip amfitrió i divendres jugarà la final contra el Granollers

El Barça s’ha classificat per a la final de la supercopa de Catalunya després de superar sense problemes l’Avannubo la Roca (19-46) en un pavelló vallesà que s’ha quedat petit per veure els amfitrions contra un dels millors equips d’Europa. La final contra el Fraikin BM Granollers es jugarà divendres (21 h) al Pavelló de Les Comes, a Igualada.

Més enllà de la superioritat tècnica i les dues categories de diferència –l’equip vallesà juga a primera estatal– s’ha notat la condició física perquè el Barça porta gairebé tres setmanes d’entrenament i ja havia disputat dos partits amistosos, mentre que la Roca tot just va començar la pretemporada dimarts. Així, l’equip de Josep Morales ha resistit durant un quart d’hora (6-10), però a partir d’aquí les aturades de Kevin Moller i les sortides al contraatac han estat un autèntic malson per a l’equip vallesà, que ha arribat a la mitja part amb un parcial desfavorable de 10-26.

Després de la represa, s’ha mantingut la tònica, tot i que l’equip de Xavi Pascual, amb més minuts pels joves del planter, ha rebaixat el seu encert anotador, amb bones intervencions dels dos porters locals. El parcial del segon temps ha estat de 9-20. La jornada també ha tingut el seu caràcter benèfic perquè l’import de l’entrada (5 euros) anirà destinat a la lluita contra el càncer infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)