Ciclisme

De la Cruz correrà finalment la Vuelta

Ciclisme. L’Ineos anuncia la baixa de Kenny Elissonde i la presència del sabadellenc en l’equip que disputarà la prova, que comença dissabte a Torrevella

Tot i que l’Ineos havia donat dimarts una primera llista de vuit corredors per a la Vuelta a Espanya sense la presència del sabadellenc David de la Cruz, l’equip britànic ha anunciat avui r la baixa d’última hora de l’escalador francès Kenny Elissonde i la presència del català a la sortida de dissabte a Torrevella. En la Vuelta també hi seran Marc Soler i Antonio Pedrero (Movistar).

L’equip de Froome, Thomas, Bernal, Kwiatkowski, Sivakov, Sosa i companyia portarà a Espanya un equip sense possibilitats de lluitar per a la general, amb Wout Poels, que va fer un Tour molt discret, com a punta de llança. L’objectiu De la Cruz, que va rendir a un bon nivell a a la volta a Burgos serà el de guanyar una etapa, com ja va fer el 2016 al cim del Naranco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)