Handbol

Sisè títol del KH-7 Granollers en la supercopa de Catalunya

Handbol. L’Avannubo la Roca ha resistit en la primera meitat (15-11), però en la segona no ha pogut mantenir el ritme del campió (38-22)

El KH-7 BM Granollers ha assolit la seva sisena supercopa de Catalunya consecutiva després de vèncer l’Avannubo la Roca, per 38-22 en el Pavelló de Les Comes, a Igualada. L’equip roquerol, amb bons arguments, ha resistit en la primer meitat (15-11), però en la segona ha baixat considerablement el seu rendiment físic i el conjunt de Robert Cuesta no ha perdonat a còpia de contraatacs.

El Granollers, amb bones intervencions de Nicole Wiggins i sortides al contraatac, ha colpejat primer (3-0). La Roca ha necessitat més de 5 minuts per veure porteria, però superats els nervis inicials ha sabut moure la pilota amb criteri i trobar escletxes en la defensa rival per ajustar el marcador (4-3). Ha estat la tònica de la primera meitat. El conjunt de Robert Cuesta anava a batzegades i aprofitava qualsevol pèrdua de pilota del conjunt roquerol per arrencar a córrer. El Granollers tornava a obrir forat (9-5), però l’equip d’Israel Damont, amb aturades de mèrit de Lorena Ramírez i quatre dianes gairebé consecutives de Vanessa Zafra retallava diferències (12-11). La central de la Roca s’ha lesionat a l’espatlla quan millor estava jugant. El conjunt de divisió d’honor, amb millor condició física, no ho ha desaprofitat i ha tancat el primer acte amb un parcial de 3-0 per arribar al descans amb 4 gols de renda (15-11).

Després de la represa, el Granollers ha donat un cop sobre la taula i la Roca ja no ha tingut capacitat física ni mental per replicar. Cada pèrdua de pilota del conjunt roquerol era respost per un gol de contraatac granollerí. Així, l’equip de Cuesta ha anat ampliant les diferències fins el 38-22 final. Els guardons individuals han estat per Giulia Guarieiro, com a màxima golejadora, amb 8 dianes, Marta Mera, com a millor portera, i Clàudia Ortega, de la Roca, com a jugadora més valuosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)