Handbol

La sisena per al KH-7

granollers 38 la roca 22

KH-7 BM GRANOLLERS:Wiggins; Ben Chayhab (2), Gassama (5), Colomer (5), Vila (1), Torras (3), Sarandeva, Lepère (4), Aguiar (p.s.), Guarieiro (8), Vegué (5), Prelchi (2), Mera (p.s.), González (2), Monteiro i Capdevila (1).AVANNUBO BM LA ROCA:Ramírez; C. Ortega (5), Vallejo, J. Ortega (5), Rodríguez (4), Fernández (1), Utrera, Guerreiro, Ureña, Serres (p.s.), Zafra (4), A. Martín (2), Ribas (1) i P. Martín.PARCIALS:3-0, 5-4, 8-5. 10-8, 12-10, 15-11; 18-11, 22-13, 27-15, 32-16, 36-18 i 38-22.ÀRBITRES:Ausàs i Florenza.

El KH-7 BM Granollers va imposar els galons i va superar amb suficiència l’Avannubo la Roca, que s’estrenava en la final, per enllaçar la seva sisena corona consecutiva de la supercopa de Catalunya. L’equip roquerol, amb bona direcció de joc, va resistir en la primera meitat (15-11), però en la segona no va tenir capacitat ni física, ni mental ni tàctica per respondre al ritme imposat pel conjunt granollerí, letal al contraatac.

El Granollers, amb bones intervencions de Nicole Wiggins i sortides al contraatac, va colpejar primer (3-0). La Roca va necessitar més de cinc minuts per veure porteria, però superats els nervis inicials va saber moure la pilota amb criteri i trobar escletxes en la defensa rival per ajustar el marcador (4-3). Va ser la tònica de la primera meitat. El conjunt de Robert Cuesta anava a batzegades i aprofitava qualsevol pèrdua de pilota del conjunt roquerol per arrencar a córrer. El Granollers va tornar a obrir forat (9-5), però l’equip d’Israel Damont, amb aturades de mèrit de Lorena Ramírez i quatre dianes gairebé consecutives de Vanessa Zafra, va retallar diferències (12-11). La central de la Roca es va lesionar a l’espatlla quan millor estava jugant. El conjunt de divisió d’honor, amb millor condició física, no ho va desaprofitar i va tancar el primer acte amb un parcial de 3-0 per arribar al descans amb quatre gols d’avantatge (15-11).

Després de la represa, el Granollers va donar un cop de puny sobre la taula i la Roca ja no va tenir capacitat per replicar. Cada pèrdua de pilota del conjunt roquerol era resposta per un gol de contraatac granollerí. Marta Mera, l’ocupant de la porteria en el segon temps, va assistir amb èxit Giulia Guarieiro, la màxima golejadora amb vuit dianes, o les extrems Ona Vegué i Anna Colomer, que en van fer cinc. Així, l’equip de Cuesta va anar ampliant les diferències fins al 38-22 final. La integrant de la Roca Clàudia Ortega, que va fer quatre gols en el tram final, va ser escollida la jugadora més valuosa de la final.

LA DADA

8
gols
va anotar la lateral del Granollers Giulia Guarieiro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)