Més esport

Plata mundial i classificació olímpica per Craviotto i el K4 500 m

Piragüisme. El bot estatal disputa una gran final, lluita pel títol i acaba en la segona plaça a només mig segon d’Alemanya

El lleidatà Saúl Craviotto, els gallecs Carlos Arevalo i Rodrigo Germade i el balear Marcus Cooper guanyen la medalla de plata mundial i aconsegueixen la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb el K4 500 m. El bot estatal ha lluitat pel títol amb Alemanya, campiona en les tres darreres edicions, i es queda a només 51 centèsimes de la primera posició. És el tercer subcampionat mundial d’Espanya amb el K4 500 m de manera consecutiva.

Espanya inicia la prova en la tercera posició per darrera dels alemanys i els francesos però en els 250 m ja ocupa la segona plaça a tres centèsimes d’Alemanya. Durant uns metres Craviotto, Arevalo, Germade i Cooper es situen en el primer lloc però la potencia dels alemanys els torna a la primera plaça i els porta a la victòria amb 1:19.26. El bot estatal finalitza en la segona posició amb 1:19.77, i completa el podi Eslovàquia que acaba a més d’un segon dels regatistes estatals amb 1.20.96.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)