El Fraikin Granollers és derrotat en el seu debut

Handbol. Els vallesans cedeixen a la pista del Cangas en els darrers deu minuts després d’un partit anivellat i amb alternances

CANGAS 36 GRANOLLERS 33

FRIGORIFICOS MORRAZO CANGAS:Díaz, Simes (3), Doder, Iglesias (9), Cerqueira (4), Menduiña (4, 2p) i Mitic (6) –set inicial–; Vujovic (1), Gayo, Soliño, Quintas, Vilanova (2), Muratovic (4), Kuran (3), Castro i Forns.FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Márquez (8), Figueras (4), Adrià Martínez (3), Gassama (2), Tarrafeta (6) i Antonio Garcia (8, 2p) –set inicial–; Gurri, Edgar Pérez, Lacina, Marc Garcia, Valera (1), Popovic, Franco (1), Bonanno i Sastre.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 5-5, 10-10, 12-13, 15-16, 18-18; 22-22, 26-24, 27-27, 29-30, 33-31 i 36-33.ÀRBITRES:A. Merino i F.J. Moyano.

El Fraikin Granollers va perdre en el seu debut en la Lliga Asoval. Els vallesans van ser derrotats en la seva visita a la pista del Frigoríficos Morrazo Cangas després d’un partit anivellat i amb alternances. El conjunt gallec es va distanciar en els darrers deu minuts i el Granollers no va poder refer-se.

En la primera meitat els dos equips es van anar alternant en el marcador amb avantatges d’un gol i en el minut 21 els vallesans es van avançar de dos (12-14) però, es va arribar al descans amb un empat, 18-18.

En la segona meitat la igualtat es va mantenir en el joc i el marcador fins que els gallecs es van avançar de dos gols (26-24 en el minut 38). Un parcial d’1-4 va situar novament al davant el Granollers, però a partir del 29-30 a onze minuts del final tot va canviar. El Cangas va fer un parcial de 3-0 i va agafar un marge de dos gols (32-30) que va saber mantenir i incrementar fins al final del partit.