Tennis

Rafael Nadal fa més gran la seva llegenda, guanya l’Obert dels Estats Units i suma 19 Grand Slams

Tennis. El manacorí derrota en una llarga i disputada final el rus Daniil Medvedev per 7-5, 6-3, 5-7, 4-6 i 6-4

La llegenda de Rafael Nadal es fa més gran a cada gran torneig que juga i que guanya, i aquesta matinada passada ha posat un nou episodi èpic al guanyar la final de l’Obert dels Estats Units i arribar als 19 Grand Slams. El manacorí, de 33 anys, està a només un dels 20 que ha acumulat el suís Roger Federer.

La disputada i llarga final (4h49) que s’ha viscut a la pista central Arthur Ashe Stadium ha coronat a Rafael Nadal amb la seva victòria en cinc sets contra el lluitador i sòlid rus, Daniil Medvedev. La victòria per 7-5, 6-3, 5-7, 4-6 i 6-4 del manacorí l’hi ha donat el seu quart triomf en l’Obert dels Estats Units.

Rafael Nadal, el segon cap de sèrie, ha guanyat els dos primers sets davant un Daniil Medvedev, cinquè cap de sèrie, que als seus 23 anys ha mostrat una gran serenitat i només les seves errades han alleugerit una mica el treball del manacorí. En el tercer set el rus ha reaccionat i ha mostrat tota la sang freda que caracteritza el seu joc. Ha millorat els seus percentatges, ha guanyat dos sets i ha anivellat el marcador. En la cinquena i definitiva màniga Rafael Nadal ha recuperat el seu joc consistent i s’ha emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)