Futbol sala

El pitjor dels pronòstics

Futbol sala. Les proves mèdiques confirmen que Esquerdinha estarà sis mesos de baixa per una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret. El Barça no fitxarà cap substitut

Esquerdinha estarà, com a mínim, sis mesos de baixa. Les proves mèdiques han confirmat que el pivot brasiler té trencat el lligament encreuat del genoll de la cama dreta i haurà de passar per la sala d’operacions. D’aquesta manera, el Barça es queda sense un dels seus especialistes en la posició específica de pivot. De fet, només Ferrão és un jugador purament d’aquest rol. Tot i això, el Barça no es planteja fitxar: primer perquè la finestra de mercat està tancada fins al desembre i només es podria incorporar un jugador de la lliga espanyola i després perquè consideren que la plantilla és llarga i hi ha jugadors que poden suplir les funcions d’Esquerdinha. “Tenim una plantilla llarga i de garanties”, va dir Andreu Plaza, el tècnic blaugrana, que considera que jugadors de perfil esquerrà com Rivillos, Arthur i Joselito han de donar un pas endavant i ajudar l’equip en aquestes circumstàncies.

La primera opció, demà (21.15h, Esport 3) davant el Futsal Aliança Mataró, rival de la segona B, en les semifinals de la copa Catalunya. Abans (19h, Esport 3), el Salou, de la mateixa categoria, intentarà donar la sorpresa en l’altra semifinal en què es veurà les cares amb l’Industrias Santa Coloma. La final, dimecres (21.15h, Esport 3) a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)