Waterpolo

El CN Terrassa certifica el lideratge amb una golejada a l’Estrasburg (13-6)

Waterpolo. El CN Barcelona es queda a les portes de la tercera fase de la lliga de campions amb un derrota per la mínima a Oradea (9-8)

El CN Terrassa ha completat una segona fase de la lliga de campions rodona i aquest migdia ha segellat contra l’Estrasburg (13-6) la tercera victòria en tres partits a la piscina de l’Anella Olímpica. El conjunt de Dídac Cobacho accedeix a la fase següent com a primer de grup. Un parcial de 5-0 en poc més de 5 minuts ha deixat clares les intencions de l’equip terrassenc davant un rival francès que ha ocupat el segon lloc de grup però que en cap moment ha donat símptomes de reacció.

El CN Barcelona Vista jugava a Oradea aquesta fase de la competició i s’ha quedat a les portes de continuar endavant amb una derrota per la mínima (9-8) contra l’equip amfitrió. En un partit molt equilibrat, el conjunt de Toni Esteller ha disposat de l’última possessió per aconseguir un empat que hagués estat suficient per accedir a la tercera fase com a segon de grup, rere el Brescia. La bona actuació de Víctor Flores, autor de sis gols, no ha tingut el premi de la classificació.

El Mediterrani i el Mataró, endavant en l’Eurocup

En la primera fase de l’Eurocup hi hagut ple català a Split, ja que el CE Mediterrani ha passat com a primer de grup després de vèncer els amfitrions del Mornar Brodospas (6-10) i el Quadis CN Mataró com a segon, després de la golejada a l’Anvers (23-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)