El Terrassa, per la via ràpida

Lliga de campions. El conjunt vallesà certifica el lideratge i accedeix a la tercera eliminatòria amb una golejada contra l’Estrasburg. El CN Barcelona perd contra l’Oradea i s’hi queda a les portes

terrassa 13 estrasburg 6

CN TERRASSA:Aguilar; Sanahuja (3), Mora (2), Alcarcon (1), O. Aguilar (2), Prieto, Sánchez (1), Pericas, Barroso, Gutiérrez (3), Rodríguez, Chico (1) i Segura.ESTRASBURG:Offner, Chion, Sutic, Cesca (1), Jablonski (1), Babic (2), Letica, Begovic, Denux, Markovic, Budjen (1), Bratic (1) i Fontani.PARCIALS:5-1, 4-2, 2-1 i 2-2.ÀRBITRES:Polychronopoulos i Colombo.

ORADEA 9 CN BARCELONA 8

DIGI ORADEA:Pijetlovic; V.L. Georgescu (2), Inaba (5), Ilisie, Dragomirescu (2), Szabo, Popoviciu, KOvats, Colodrovshci, R. Georgescu, Czenik, Remes i Gavris.CN BARCELONA VISTA:Aguirre; Ferrer, Van den Burg, Idarraga, Flores (6), Durik, Esteller, Gomà, Delgado (1), Estrany, Marsal, Trilles (1)i Estela.PARCIALS:1-2, 3-2, 1-0 i 4-4.ÀRBITRES:Franulovic i Rakovic.

El CN Terrassa va segellar una segona fase de la lliga de campions rodona, amb tres victòries en tres partits, i demà serà en el bombo de la tercera eliminatòria com a primer de grup. L’equip vallesà va resoldre el duel pel lideratge de grup contra l’Estrasburg amb molta més facilitat de la que es preveia (13-6) i amb la primera plaça esquivarà rivals amb molt potencial, com el Brescia, l’OSC Budapest i el Jadran Split. Els seus possibles rivals seran el Sintez Kazan, el Vouliagmeni i el Digi Oradea. Precisament, el club romanès va ser el botxí del CN Barcelona (9-8) en la pugna per la segona plaça del grup C, en què exercien d’amfitrions. El partit va ser molt equilibrat i el conjunt cenebista va disposar de l’última possessió per segellar un empat que hauria estat suficient per certificar la classificació per a la tercera eliminatòria.

La posada en escena del CN Terrassa va ser espectacular. Ricard Alarcon va deixar la seva targeta de presentació quan només s’havien jugat 26 segons de partit. Ordenat en defensa, el conjunt de Dídac Cobacho va convertir en gol pràcticament cada acció ofensiva contra un Estrasburg que sorprenentment va alinear el seu porter suplent, Julien Offer. Bernat Sanahuja, de penal; Sergi Mora, en un contraatac després d’una recuperació de pilota, i un altre cop Sanahuja i Jordi Chico en dues accions de superioritat, col·locaven el 5-0 en el marcador en 5 minuts i mig de joc. Arnaud Jablonski, quan només faltaven 10 segons per tancar el primer quart, donava oxigen a un conjunt francès totalment superat. El guió no va variar en el segon quart i el CN Terrassa deixava el partit sentenciat amb un altre parcial de 4-2 (9-3). Víctor Gutiérrez, una de les novetats del curs, exhibia la seva capacitat des de la boia, mentre que Sanahuja, Mora i Fran Sánchez no fallaven en el llançament exterior contra un porter que no va tenir el seu millor dia. Amb el lideratge decidit, la intensitat va decréixer i Cobacho es va permetre el luxe de fer provatures.

El duel a Oradea no va decebre les expectatives i no es va resoldre fins a l’última acció. El CN Barcelona va colpejar primer (1-3), però el conjunt romanès va reaccionar i a l’inici de l’últim quart va aconseguir dos gols d’avantatge (7-5). El CNB, amb un Víctor Flores molt inspirat (6 gols), va tornar a restablir l’equilibri, però en el cara o creu final el triomf i la classificació van ser per als amfitrions.