Futbol sala

El Barça es manté líder gràcies a tres minuts d’or

Futbol sala. Els d’Andreu Plaza s’estrenen al Palau amb una solidesa absoluta en el segon temps, on han marcat tres gols seguits que han decidit

barça 4 saragossa 1

BARÇA:Juanjo, Marcenio, Daniel, Joselito i Ferrão –cinc inicial–; Aicardo, Dyego, Roger, Arthur, Boyis i Adolfo.SARAGOSSA:Iván Bernad, Retamar, Ortego, Pedro Cary i Esteban -cinc inicial-, Tabuenca, Pereira, Trasobares, Villanueva, Alonso, Felipe i Tejel.GOLS:0-1 (6’) Esteban; 1-1 (13’) Roger; 2-1 (23’) Joselito; 3-1 (24’) Ferrâo i 4-1 (26’) Aicardo.ÀRBITRES:Juan Cerdá. Va mostrar targetes grogues a Cary i Tejel, del Saragossa, i cap per al Barça.

El Barça, amb el suport de 2.132 espectadors al Palau Blaugrana, es manté invicte en la lliga després de superar un Saragossa que va donar molta guerra durant la primera meitat, en què es va arribar a posar al davant. Un gol de Roger, però, va situar les taules al marcador (1-1). Però després del descans els d’Andreu Plaza només van necessitar tres minuts d’inspiració per sentenciar el matx. Primer, amb un gol de Joselito a passada de Ferrão; després, un regal de Daniel amb una assistència magistral de Daniel i Aicardo va sentenciar aprofitant que els aragonesos van arriscar amb un porter jugador i va marcar de pista a pista després de robar la pilota.