Waterpolo

El Barceloneta goleja el Mediterrani (19-8) en la supercopa

Waterpolo. L’equip mariner ha imposat la seva superioritat a Terrassa contra un rival que només ha resistit en el primer quart (4-3)

El CN Atlètic Barceloneta ha assolit el seu quinzè títol de la supercopa d’Espanya en dinou edicions després de golejar el CE Mediterrani (19-8) en la final disputada en la piscina de l’Anella Olímpica de Terrassa. L’equip de Sants, que tenia les baixes del porter titular Ramón Sentís i Jordi Pérez, ha resistit en el primer quart (4-3), però en els tres següents el conjunt mariner ha imposat la seva superioritat i ha completat un resultat molt contundent, amb parcials de 6-2, 3-1 i 6-2. El conjunt de Chus Martín s’ha mostrat molt efectiu en les accions de superioritat, mentre que el Medi, amb un discretíssim 1 de 14, ha dinamitat les poques possibilitats de donar la sorpresa. Tot i que els gols han estat molt repartits, ha destacat l’aportació del boia mariner Roger Tahull, que ha marcat cinc dianes i ha estat escollit el jugador més valuós de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)