Handbol

El Sarrià perd el seu primer partit a casa a plata (24-25)

Handbol. Els sarrianencs han gaudit d’una màxima de quatre gols (17-13, Martí Arnau)

El Sarrià ha perdut el seu primer partit com a local a la divisió d’honor plata, contra el Màlaga per 24-25 després de dominar el marcador fins el tram final i tenir una pilota per empatar a 22 segons.

Curro Muñoz a l’extrem esquerre ha avançat el Màlaga 0-1 però Martí Arnau per partida doble i Ballester han capgirat el resultat (3-1) després d’un excel·lent llançament de penal del lateral sarrianenc. Guillem Torres assistit per Mariscal ha mantingut els locals per davant en el marcador (4-3) després que Muñoz empatés a 3. Balle i Roc Segarra han tornat a ampliar el marge, que mantindrien Popi (7-4) o Nitu Pórtulas sense porter i des del seu propi camp (8-5) en superioritat. Guiti només encaixava de 6 metres i, el Sarrià, mantenia els tres gols amb un joc molt coral fins abans del descans, quan Muñoz tancaria el marcador (13-11) un altre cop des del seu extrem.

Arnau Rovira (14-12) i Ballester (15-12) han respost el 15-13 de Moledo, a l’altre extrem a l’inici de la segona meitat i Martí Arnau ha establert una màxima de quatre (17-13) després que Pau Guitart parés un flai.

Acció reacció

El montenegrí Novica Rudovic, arribat a Màlaga després de quatre anys a l’Asobal, ha ajustat el marcador (17-16) amb dos gols seguits amb temps mort de Salva Puig entremig (11:04) i hi ha afegit un tercer (18-17) després que Nitu marqués de penal. Roc Segarra, assistit per Guiti, ha donat vida al Sarrià (19-17), que no trobava a manera d’aturar Rudovic (19-18) de lluny. Armada ha empatat a 19 de 6 metres i Nitu mantenia el tipus a la contra (20-19) abans que Rudovic fes el seu cinquè gol per empatar a 20.

Guillem Torres al pivot assistit per Pere Arnau (21-20), o Ballester entre l’u i el dos (22-21) han marcat en estàtic mentre Guiti evitava l’empat andalús, aturant un xut de l’extrem esquerre, quan el seu equip jugava amb nu menys per l’exclusió d’Arnau Rovira. El Màlaga sí ha empatat a 22 des de l’extrem dret i en el darrer atac amb un més Rudovic ha assistit Vidal per donar el segon avantatge visitant i, després que Balle ha igualat en u contra u a 23, el mateix Vidal ha posat els visitants per davant per tercer cop.

El Sarrià ha empatat a 24 a poc més d’un minut mitjançant Guillem Torres, que aprofitava l’acció de Roc Segarra al centre, però el Màlaga ha pogut fer un darrer atac i Castro ha fet el 24-25 a 22 segons, deixant una última oportunitat als locals, que no han trobat la porteria rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)