Tennis

Ferrer substitueix Costa com a director del Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis.

L’extennista alacantí David Ferrer, recentment retirat del circuit ATP, ha estat nomenat nou director del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, càrrec en què substitueix Albert Costa, segons ha anunciat aquest dimecres l’organització del torneig. “Assumir la direcció esportiva del Barcelona Open Banc Sabadell és un èxit inimaginable fa anys i un gran repte il·lusionant en la meva vida com a esportista i amant del tennis”, ha assegurat Ferrer, qui confia abocar -“en un esdeveniment amb una tradició molt arrelada i una evolució extraordinària” totes les “vivències i experiències” que ha acumulat durant la seva trajectòria professional”.

“D’una altra banda, suposa un doble repte donar continuïtat i evolucionar el llegat professional lliurat pel meu amic Albert Costa, a qui només em queda felicitar i agrair la seva valuosa col·laboració en el traspàs”, ha afegit.

Ferru, que ha disputat quinze vegades l’obert barceloní i ha estat quatre anys finalista, substitueix Costa, que deixa el càrrec després d’onze anys al capdavant del Godó per centrar-se en l’organització del nou format de les Finals de copa Davis organitzat pel Grup Kosmos.

“Ha estat tot un honor haver dirigit aquest gran torneig, sens dubte al que més afecte li tinc ja que a més vaig tenir l’oportunitat de guanyar-lo en una ocasió. Vull agrair a les dues juntes directives la confiança que han dipositat en mi i, sobretot, al fenomenal equip professional que hi ha darrere”, ha manifestat l’excampió de Roland Garros.

“En els seus 11 anys al capdavant de l’esdeveniment, el Barcelona Open Banc Sabadell s’ha consolidat com un dels majors tornejos de la categoria ATP 500 i un dels cinc millors del món en terra batuda”, assenyala l’organització, que recorda que l’etapa de Costa com a director del torneig ha coincidit plenament amb el cicle triomfal de Nadal a Barcelona, on ha vençut en 11 ocasions.

A més del campió mallorquí, que ha estat el número 1 del tennis mundial diverses vegades durant aquests anys, han participat en el Godó, el britànic Andy Murray i el serbi Novak Djokovic quan també lideraven el rànquing mundial. En aquest sentit, Jordi Cambra, president del Reial Club de Tennis Barcelona, es mostra convençut que Ferrer “sabrà recollir el testimoni d’Albert i projectar-ho, si és possible, cap a un torneig millor per al públic, els jugadors i els socis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)