El CN Terrassa, classificat per a la fase de grups de la Champions

Waterpolo. Ha tornat a superar el Digi Oradea (5-6) en la tornada de la tercera eliminatòria

El CN Terrassa ha tornat a superar el Digi Oradea (5-6) en la tornada de la tercera eliminatòria i per primera vegada a la història s’ha classificat per jugar la fase de grups de la lliga de campions. El conjunt terrassenc, molt sòlid en defensa i amb un Iñaki Aguilar estelar sota els pals, ha començat molt endollat i a l’inici del segon quart ja manava per 0-2 amb gols de Bernat Sanahuja i Alberto Barroso. L’equip romanès ha necessitat més de 10 minuts per veure porteria, però ha restablert l’equilibri amb dues canonades de Dragomirescu. Pericas, des de la boia i en una acció de superioritat, ha replicat abans del descans (2-3).

El CN Terrassa tenia el partit sota control i més després d’una nova diana de Víctor Gutiérrez. Però l’Oradea no havia dit la seva última paraula i amb un parcial de 3-0, amb gols de Popoviciu, Remes i Inaba, capgirava la situació i col·locava un inquietant 5-4 encara amb 8 minuts de joc. Com a la piscina de l’Anella Olímpica, el CN Terrassa ha arribat més sencer en el tram final. Un xut llunyà de Barroso ha servit per aturar la dinàmica favorable a l’Oradea i un contraatac culminat per Oriol Rodríguez ha suposat la sentència i la classificació històrica del quadre de Dídac Cobacho, que dissabte, en el partit d’anada, ja havia guanyat per 10-7.