Waterpolo

Fita històrica del CN Terrassa

Waterpolo. El conjunt vallesà remata la feina amb una nova victòria a la piscina de l’Oradea i certifica la classificació per a la fase de grups de la lliga de campions per primera vegada

DIGI ORADEA 5 CN TERRASSA 6

DIGI ORADEA:Pijetlovic, V.L. Georgescu, Inaba (1), Ilisie, Dragomirescu (2), Szabo, Popoviciu (1), Kovats, Colodrovschi, R. Georgescu, Czenk, Remes (1) i Gavris.CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanahuja (1), Mora, Alarcon, O. Aguilar, Prieto, Sánchez, Pericas (1), Barroso (2), Gutiérrez (1), Rodríguez (1), Chico i Segura.PARCIALS:0-1, 2-2, 3-1 i 0-2.

“Sooom equiiip de chaaampions, sooom equiiip de chaaampions.” Els càntics dels components del CN Terrassa ressonaven a la piscina de l’Oradea quan el nombrós públic local ja enfilava el camí de sortida. L’equip egarenc va rematar la feina iniciada dissabte (10-7) i amb una nova victòria contra el conjunt romanès (5-6) va certificar una classificació històrica per a la fase de grups de la lliga de campions.

El CN Terrassa, amb un espectacular Iñaki Aguilar sota els pals, va colpejar primer, amb gols de Sanahuja en el primer quart i Barroso, en el segon. Dragomirescu va restablir l’equilibri amb dues fuetades, però Pericas, des de la boia i en una acció de superioritat, tancava la primera meitat amb avantatge. El CN Terrassa tenia el control i encara més després d’una altra diana de Gutiérrez. Però l’Oradea no havia dit l’última paraula i amb un parcial de 3-0, amb gols de Popoviciu, Remes i Inaba, va capgirar la situació i va col·locar un inquietant 5-4 encara amb 8 minuts de joc. Com a la piscina de l’Anella Olímpica, el CN Terrassa va arribar més sencer al tram final. Un xut llunyà de Barroso va servir per aturar la dinàmica favorable a l’Oradea i un contraatac culminat per Oriol Rodríguez va suposar la sentència a una classificació històrica.

Grup A
Zodiac Atlètic Barceloneta (Catalunya)
Olympiacòs Pireu (Grècia)
Jadran Herceg Novi (Montenegro)
Sznoloki Dozsa (Hongria)
Jadran Split* (Croàcia)
Spandau 04 (Alemanya)
Jug Dubrovnik (Croàcia)
Sintez Kazan* (Rússia)
Grup B
Ferencvàros Budapest (Hongria)
Mladost Zagreb (Croàcia)
Pro Recco (Itàlia)
CN Terrassa* (Catalunya)
OSC Budapest* (Hongria)
Waspo 98 Hannover (Alemanya)
CN Marsella (França)
Dinamo Tbilissi (Geòrgia) *(equips provinents de la fase prèvia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)