Atletisme

Coleman presenta candidatura

Atletisme. El velocista nord-americà acredita 9.98 en les sèries i avui lluitarà pel títol de l’hectòmetre en el mundial de Doha. Gatlin, Blake i Simbine també passen a les semifinals

El nord-americà Christian Coleman, líder de l’any amb 9.81, va presentar la candidatura al títol mundial dels 100 m després de vèncer en les sèries eliminatòries amb 9.98. Amb una sortida espectacular i frenant-se en el tram final, el subcampió de Londres va ser l’únic que va baixar de la tanca dels 10 segons. Tots els favorits van accedir a les semifinals. En aquest sentit, també van destacar el sud-africà Akani Simbine (10.01), el defensor del títol, el veterà nord-americà Justin Gatlin (10.06) i el jamaicà Yohan Blake (10.07), que a Londres es va quedar a les portes del podi. Les semifinals es disputaran a partir de les 17.45 h i la gran final a les 21.15 h. Un dels protagonistes de la sessió inaugural va ser el jove cubà Juan Miguel Echevarria, que en va tenir prou amb un intent de 8,40 m per segellar l’accés a la final del concurs de llargada d’avui.

Pel que fa a la delegació catalana, avui entraran en acció (22.30 h) els marxadors de 50 km Jesús Ángel García Bragado (ISS l’Hospitalet) i Mar Juárez (Avinent Manresa). Bragado, que afronta el seu tretzè mundial, mirarà de guanyar-se un lloc per als que serien els seus vuitens Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)