Patinatge

El Catalunya Stars arriba a Fontajau

Patinatge. Els grans campions del patinatge català acomiaden la temporada a Girona

La temporada de patinatge s’acomiada aquesta tarda a Girona amb la tercera edició del Catalunya Stars a Fontajau (18.00 h - 21.30 h), una cita que reuneix els millors patinadors del 2019 tant en la categoria individual, com en la de duets i xous. És l’únic dia de l’any en què absolutament tots els grans patinadors del país exhibeixen el seu talent i alhora competeixen entre ells, tot i que en una modalitat única. En aquest sentit, la votació popular tindrà un paper rellevant, ja que els espectadors podrà puntuar per Instagram (@catalunya_stars_artistic) totes les actuacions.

Les estrelles seran aquesta vegada les noies del CPA Girona, que ho han guanyat tot aquest 2019, inclòs els World Roller Games i el campionat d’Europa. També hi serà el CPA Olot, subcampió al Sant Jordi; Pere Marsinyach, bronze individual a Barcelona, i la recent campiona europea Carla Escrich. Tots els equips i patinadors s’han dividit en tres equips (groc, vermell i blau). Totes les actuacions es podran seguir en directe per la Xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)