El Mataró, a quarts, i el Mediterrani, eliminat

Waterpolo. Els mataronins guanyen el segon partit i continuen endavant en l’Eurocup. Dues derrotes deixen fora els barcelonins

El Quadis Mataró es va classificar per als quarts de final de l’Eurocup després de guanyar el segon partit del grup que s’està disputant a les seves instal·lacions. Els mataronins van derrotar per 10-9 el Noisy Le Sec francès i amb aquesta segona victòria es van assegurar la classificació. El Mataró anava perdent per 2-4 en el segon quart i va arribar al descans amb un 6-5 a favor. En el tercer període es va distanciar fins a un 9-6, i en el darrer quart va haver d’aguantar les escomeses dels francesos. Els mataronins s’enfrontaran avui a l’Egger hongarès (12.30 h) per decidir el primer del grup.

El CE Mediterrani no va estar afortunat a la localitat croata de Sibenik i va perdre el segon partit per 12-7 contra l’Ortigia italià. El 4-0 del primer quart per als italians va posar molt difícil la victòria, i el 7-2 del descans gairebé va sentenciar el partit. Dues derrotes en dos partits van deixar el Mediterrani sense possibilitats de accedir a quarts. Els barcelonins jugaran avui (11.30 h) contra el Sibenik, l’amfitrió, que també ha perdut els dos primers partits i buscarà evitar acabar últim del grup.