Més esport

La lleidatana Ai Tsunoda guanya el mundial cadet en -70 kg

Judo. Aquesta temporada ha sigut campiona d’Europa sub-18 i dels Jocs de la Juventut europea, subcampiona d’Europa sub-21 i en dues setmanes disputarà el mundial sub-21

La lleidatana Ai Tsunoda guanya el mundial cadet en la categoria - 70 kg que s’ha disputat a Almaty (Kazahstan). En la final derrota a la japonesa Kuwagata en tres minuts, després d’un campionat impecable. En el primer combat guanya per ippon en 18 segons a l’azerbaidjanesa Duisenbay, i en el segon en te prou amb 56 segons per vèncer a la brasilera Carvalho. Contra l’holandesa Van Heemst triga dos minuts en aconseguir la victòria.

En aquesta temporada Ai Tsunoda ha guanyat el títol en el campionat d’Europa sub-18 i en els Jocs de la Joventut Europea, i s’ha emportat la medalla de plata en l’europeu sub-21. D’aquí a dues setmanes disputarà el mundial sub-21 a Marràqueix en el que també participaran dos catalans més, Mireia Lapuerta i Ilia Khabuliani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)