Waterpolo

El CN Mataró jugarà els quarts de l’Eurocup contra el Digi Oradea

Waterpolo. L’anada es disputarà a Romania el dimecres 30 d’octubre i la tornada el dissabte 9 de novembre a la capital maresmenca

El Quadis CN Mataró jugarà els quarts de final de l’Eurocup contra el Digi Oradea, que va quedar eliminat en la tercera fase de la lliga de campions pel CN Terrassa. El partit d’anada es jugarà a Romania el 30 d’octubre i el de tornada a la capital maresmenca, el 9 de novembre. L’entrenador del Digi Oradea és Dorin Costras, que durant diverses temporades també ho va ser del CN Mataró, així com d’altres clubs catalans com ara l’Atlètic Barceloneta, el CN Sabadell i el CE Mediterrani. El conjunt romanès va superar la segona fase de la Champions després d’una victòria per la mínima contra el CN Barcelona (9-8), però en la tercera eliminatòria va perdre els dos partits contra el CN Terrassa (10-7 i 5-6).

Els altres enfrontaments d’aquesta eliminatòria de l’Eurocup són el Brescia-Miskolk, l’Ortigia-Vouliagmeni i l’Eger-Estrasburg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)