Golf

Arnaus completa un gran primer dia en l’obert d’Espanya

Golf.

El moianès Adri Arnaus ha assegurat aquest dijous, després de completar la primera ronda del Mutuactivos Open d’Espanya de golf amb una targeta de 65 cops -–sis sota par –, que seria “molt especial” guanyar a Madrid, encara que ha remarcar que ha de “seguir fent les coses a poc a poc”. Arnaus és segon només superat pel noruec Kristian Krogh Johannessen (-8), que ha fet quatre birdies en els sis últims forats.

Pocs minuts després de guanyar la partida al canari Rafa Cabrera Bello (-5) i el basc Jon Rahm (-5), que defensa el títol aconseguit el 2018, Adri Arnaus ha confessat que per a ell seria “molt especial” succeir el seu amic en el palmarès. S’exigeix, no obstant això, “seguir fent les coses a poc a poc” abans de pensar en la victòria.

En la primera jornada, en qualsevol cas, Arnaus ha presentat les seves credencials. “Ha estat un plaer jugar davant de tot el públic de la manera en què ho he fet. Els primers nou forats, del 10 al 18, han estat fantàstics. En els segons nou, de l’1 al 9, no ha anat tan fluid, però estic content d’acabar amb aquest birdie en l’últim forat”, ha remarcat el jove Arnaus, de 24 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)