Hoquei sobre herba

El primer gran repte del nou Polo

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní inicia (18h, Esport 3) el projecte de Roger Pallarols enfrontant-se al Surbiton anglès en la primera fase de la renovada Euro Hockey League

Roger Pallarols té avui la primera gran cita en el seu nou i ambiciós projecte al capdavant del Polo. El conjunt barceloní, que té una cara nova a la banqueta després de teixir un cicle victoriós de set anys amb Carlos Garcia Cuenca com a tècnic, inicia avui el camí a l’Euro Hockey League, la màxima competició continental. En un any atípic per la disputa de l’europeu a l’agost i la cita del preolímpic que jugarà la selecció espanyola a finals d’octubre, el Polo tot just fa un mes que es prepara. De fet, “encara no hem pogut jugar cap partit ni fer cap entrenament amb tots els jugadors junts”, explica el tècnic de Terrassa. “No hem ni començat la lliga, a més. Tan sols hem jugat algun partit de Copa Catalunya. No són les condicions idònies per a disputar una fase d’aquesta magnitud però a tothom li agradaria tenir un equip farcit d’internacionals argentins i espanyols. No ho penso posar com a excusa. No és la filosofia”, afegeix Pallarols, que compta a la seva plantilla amb homes de la talla de Xavi Lleonart, David Alegre, Llorenç Piera, Roc Oliva o Vicenç Ruiz, entre d’altres. El migcampista terrassenc es va convertir en un dels grans moviments del mercat deixant l’Egara i fitxant pel Polo.“Avui dia, és l’equip amb més potencial. És un repte molt de molta alçada. L’ambició és màxima”, comenta Pallarols.

Format diferent

L’Euro Hockey League ha canviat un pèl de format en aquesta temporada 2019/20. En lloc de disputar-se una primera fase de grups classificatòria per a la fase final de Setmana Santa, es juga un KO16 classificatori per al K08 del mes d’abril. El Surbiton anglès és el primer rival avui al Pau Negre de Montjuïc (18h, Esport 3): “és el campió a la lliga regular. Fa temps que treballen amb el mateix nucli de jugadors. Tenen 5 o 6 jugadors de selecció anglesa i un bon penal córner”, analitza Pallarols, que considera que si el seu equip ofereix un nivell alt accedirà a la propera fase. Allà s’hi trobarà el guanyador del duel entre el Dinamo de Kazan i el Saint Germain francès. “Sincerament, no ens els hem mirat. Només volem pensar en els anglesos”, explica el tècnic terrassenc que avui té la primera gran cita del repte que té al davant. A la llista, més premisses: l’entesa dins el terreny de joc de l’elenc d’estrelles barcelonines, aconseguir títols, equiparar el gran cicle de Carlos Garcia Cuenca i encaixar una filosofia a un equip particular i un entorn extremadament exigent com el del Polo. “De moment, la rebuda és bona i la predisposició dels jugadors és total”, conclou Pallarols farcit d’il·lusió i just davant d’iniciar el camí europeu amb el seu nou equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)