Futbol sala

El repte més il·lusionador

Champions League. El Barça s’estrena avui (15.30 h, Barça TV) en la Main Round, el primer pas cap el títol continental per excel·lència i la competició que més fa trempar el vestidor

El Barça arrenca avui el camí cap a la seva tercera Champions League a Lituània. Al Jonava City Sports Arena, els blaugrana buscaran una de les tres places que donen accés a l’Elite Round, el segon escull i el pas abans de la definitiva final four. “És el repte més il·lusionador, no el més important”, va dir Andreu Plaza, el tècnic, que va voler donar més valor a la lliga. El tècnic no podrà comptar amb els lesionats Esquerdinha, Sergio Lozano i Aicardo per barallar-se en un grup que no considera “dur”. “N’hi ha de pitjors. El d’El Pozo, per exemple. El nostre és accessible. A més, estem amb molta confiança”, afegeix el tècnic.

El Barça debuta avui (15.30 h, Barça TV) contra el campió rus, el Tyumen, que serà el rival més complicat d’una Main Round en què passen de fase tres dels quatre equips. “Un primer lloc ens garanteix millor encreuament en la propera fase, però mai se sap. Anirem a ser primers, òbviament, perquè no sabem què passarà. He demanat al club que facin un departament de classificacions per saber què hem de fer”, va concloure Plaza amb ironia. Demà, el Barça jugarà amb l’Ayat kazakh i divendres, contra el Vitys, l’amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)