El Granollers continua sense estrenar-se a casa

Handbol. L’equip vallesà ensopega contra un Benidorm més clarivident i encaixa la quarta derrota en sis jornades de la lliga Asobal

GRANOLLERS 25 BENIDORM 29

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Sastre; M. Garcia, Nenadic, Martínez, Gassama (1), Maestro (2), Popovic –set inicial–; Guàrdia (p.s.), E. Pérez (4), Lancina, Valera (6), Márquez (2), Figueras (7, 3 p.), Tarrafeta (3), Franco i Bonanno.BENIDORM:Vial; Cabanas (6, 1 p.), Simonet (3), Hernández, Dorado (1), Grau, Pabán (5) –set inicial–; Rodríguez (p.s.), Rivero (2), Parker (6), Lignieres, Nolasco, Rueda, Lorasque (2) i Folques (4).PARCIALS:2-3, 4-5, 5-6, 6-8, 10-9, 13-12; 15-15, 16-18, 19-20, 21-24, 23-26 i 25-29.ÀRBITRES:Ausás i Florenza. Exclusions: Popovic (16’) i Figueras (35’), per part del Granollers; i Hernández (9’), Grau (15’ i 25’) i Simonet (33’), per part del Benidorm.

El Fraikin BM Granollers va encaixar contra el Benidorm la quarta derrota en sis jornades a l’Asobal, i encara no ha pogut cantar victòria al seu pavelló. L’equip vallesà va jugar tenallat pels nervis i les urgències, i va topar contra un rival amb ofici i que es va mostrar molt més clarivident.

La posada en escena ja va reflectir els diferents estats d’ànim de tots dos equips. La defensa avançada i pressionant del Benidorm dificultava la circulació de pilota dels vallesans. El conjunt de la Marina Baixa va aprofitar les pèrdues de pilota dels locals per obrir la primera escletxa (6-9). L’equip d’Antonio Rama va ajustar la defensa, va poder córrer al contraatac i amb les primeres rotacions va restablir l’equilibri. Un gol de falta de Tarrafeta amb el rellotge a zero tancava el primer acte (13-12). L’inici de la segona part va ser similar a la primera. La precipitació local i la inspiració de Parker tornaven a donar la iniciativa al Benidorm, que situava el Granollers contra les cordes amb un parcial de 0-4 (20-24). El canvi de porter i els atacs amb set jugadors tampoc van poder capgirar la dinàmica del partit.