Més esport

Biles supera el rècords de medalles en els mundials amb 25

Gimnàstica. La nord-americana guanya la barra i el terra en l’última jornada i ja acumula 19 títols en els campionats del món, cinc en aquesta edició

Simone Biles incrementa una mica més la seva llegenda en el mundial que ha finalitzar a Stuttgart. En la darrera jornada guanya dues medalles d’or més i arriba a les 25 medalles en els campionats del món, superant el rècord que tenia el bielorús Vitali Stxerbo amb 23 i que ella mateixa va igualar ahir. A més, la nord-americana ha arribat a la xifra de 19 títols mundials ja que de les sis proves que ha disputat en aquest mundial, ha guanyat la medalla d’or en cinc, la d’equips, la del concurs complert, i la dels aparells del salt, la barra i el terra. En les asimètriques va ser cinquena. Simone Biles ha completat avui la seva gran actuació amb el títol mundial en la barra amb 15.066 punts, i en el terra amb una puntuació de 15.133.

En els aparelles masculins el rus Nikita Nagornyy guanya la medalla d’or en el salt (14.966) i acaba el mundial amb tres títols, el d’equips, el concurs complert i el salt. En les paral·leles la victòria és pel britànic Joe Fraser (15.000) que puja al primer lloc del podi en un mundial per primera vegada. Ha tancat la competició el sorprenent títol mundial del brasiler Arthur Mariano en la barra, (14.900), no era un dels favorits i suma el primer de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)