Futbol sala

Marcenio es fractura la clavícula dreta i estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa

Futbol sala.

El brasiler Marcenio ha estat operat amb èxit aquest dimarts d’una fractura a la clavícula dreta que s’ha fet en la sessió d’entrenament matinal. La intervenció ha tingut lloc a la Clínica Mi Tres Torres a càrrec del Dr. Carlos Torrens i sota la supervisió dels serveis mèdics del Club. El temps aproximat de baixa serà d’entre 4 i 6 setmanes.

Marcenio s’uneix a les baixes ja conegudes de Lozano, Aicardo i Esquerdinha per al partit de diumenge que ve contra Palma Futsal. El brasiler també es perdrà els pròxims duels contra Còrdova, Burela i el derbi contra Industrias Santa Coloma, i és dubte per a l’Elite Round que es disputarà entre els propers 19 i 24 de novembre. Per la seva banda, Lozano i Aicardo es troben en la fase final de la recuperació de les seves respectives lesions musculars i podrien tornar després de l’aturada de seleccions en el partit a Còrdova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)