El Bordils, eliminat de la copa (24-32)

Handbol. L’equip, que fa una acció sorpresa contra la sentència, és superat pel Benidorm en la segona part

El Bordils ha quedat eliminat de la copa en la segona eliminatòria en caure a casa contra el Benidorm, de la lliga Asobal, per 24-32. El partit ha començat amb una acció protesta contra la sentència del Suprem per part dels jugadors gironins, que no han jugat el primer minut del partit mentre els visitants es passaven la pilota a la pista. Després d’una primera part molt igualada (14-15) amb el pivot Masmiquel (5 gols) com a figura dels locals, el Benidorm ha trencat el partit en la segona amb un parcial de 0-7. L’afició no ha parat de cantar llibertat pels presos polítics, sobretot en la segona part.