Més esport

La UFEC condemna la violència

Comunicat. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya vol “posar de manifest els valors del món de l’esport com la tolerància, el respecte, la solidaritat i la pau” en l’actual situació actual que viu el país

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha fet un comunicat públic condemnant els aldarulls i enfrontaments que s’estan vivint a diferents punts del territori des de la sentència del procés.

El comunicat íntegre és el següent:

Davant dels fets ocorreguts els darrers dies als carrers de diferents ciutats de Catalunya, especialment a Barcelona, amb aldarulls i enfrontaments violents entre els cossos de seguretat i determinats grups de protesta que no representen el poble català, que sempre s’ha manifestat pacíficament, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya vol manifestar que:

Condemnem tot tipus de violència expressada al carrer, en qualsevol de les seves formes, perquè amenaça la tolerància i la convivència pacífica i cívica dels ciutadans i ciutadanes.

Volem posar de manifest els valors del món de l’esport com la tolerància, el respecte, la solidaritat i la pau, que també han caracteritzat les mobilitzacions de la nostra societat, de manera molt intensa en els darrers dos anys, en defensa de la llibertat d’expressió i dels drets i llibertats individuals i col·lectius.

Instem les administracions i els seus responsables polítics, a tots els nivells, a treballar plegats per fomentar el diàleg i trobar solucions polítiques al conflicte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)