Waterpolo

El CN Terrassa, golejat

Waterpolo. El Pro Recco, un dels màxims candidats al títol, no deixa cap possibilitat als egarencs en el segon partit de la lliga de campions

El CN Terrassa va perdre clarament a la piscina del Pro Recco, un dels màxims candidats al títol de la lliga de campions i que va marcar diferències des del primer quart (5-1). Francesco di Fulvio, una de les moltes estrelles del conjunt italià, va ser amb sis gols el principal botxí dels vallesans. En la mitja part (8-2) el partit ja estava pràcticament decidit, tot i que els terrassencs van oferir la seva millor versió després de la represa (4-3). En el tram final, el Pro Recco es va fer fort en defensa i ja no va encaixar cap gol més.

15
PRO RECCO:
Massaro; Di Fulvio (6), Mandic (1), Figlioli (1), Dobud (2), Luongo (2), Echenique, Ivovic, Filipovic (1), Buslje (1) i Kayes (1).
5
CN TERRASSA:
I. Aguilar; Sanahuja (1), Mora, Alarcón, O. Aguilar, Prieto, Sánchez, Pericas (1), Barroso (1), Gutiérrez (1), Rodríguez (1) i Chico.
PARCIALS:
5-1, 3-1, 4-3 i 3-0.
ÀRBITRES:
Franulovic i Haentschel.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)