Futbol sala

El Barça no pot superar la defensa del Palma

Futbol sala. Els blaugrana perden el primer partit de la temporada. Disposen de moltes ocasions però no tenen gaire encert de cara a gol

BARÇA 2 PALMA 3

BARÇA:Juanjo, Daniel, Joselito, Dyego i Ferrao –cinc inicial–, Roger, Boyis, Adolfo, Rivillos, Arthur, Dídac i Povill.PALMA:Sarmiento, Tomaz, Lolo, Hamza i Nunes –cinc inicial–, Barrón, Joao, Catela, Joaki, Raúl Campos, Ximbinha i Rafa López.GOLS:0-1 (13’) Lolo. 0-2 (16’) Joao. 0-3 (28’) Tomaz. 1-3 (35’) Arthur. 2-3 (38’) Ferrao.ÀRBITRES:Juan Manuel García i Javier Moreno. Van mostrar targeta groga al local Ferrao i al visitant Lolo.PÚBLIC:1.916 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça va perdre el primer partit de la temporada i va cedir el lideratge de la primera divisió. Els blaugrana no van poder superar la defensa del Palma, la millor de la categoria, tot i que van disposar de moltes ocasions però sense gaire encert de cara a porteria.

El Barça va tenir el domini de la pilota en l’inici del partit però sense ocasions clares i els visitants van saber aprofitar les seves ocasions. El Palma va marcar dos gols en tres minuts i es va situar amb un 0-2. Els homes d’Andreu Plaza van intentar reduir diferències en els últims minuts abans del descans però no ho van aconseguir.

En la segona meitat el Barça va sortir decidit a remuntar el resultat advers i va intensificar el seu joc d’atac. Les ocasions es van anar succeint i el gol podria haver arribat però la gran solidesa defensiva del Palma ho va evitar i per contra va marcar el 0-3. Quan faltaven 10 minuts per al final els blaugrana van començar a fer l’atac de cinc jugadors i sense porter per intentar la remuntada. Arthur i Ferrao van marcar el 2-3 però, tot i que ho van seguir intentant, no van poder empatar i van ser derrotats.