Ciclisme

Mataró tindrà una arribada de la Volta a Catalunya

Ciclisme. Serà la cinquena vegada que la capital maresmenca és el punt final d’una etapa de la prova ciclista

Després de sis anys consecutius acollint sortides d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, Mataró reforça la seva aposta per la prova i serà el punt d’arribada d’una de les etapes de l’edició del 2020, la que farà número 100. L’any 1982 va ser la darrera vegada que la capital maresmenca va tenir un final d’etapa en una jornada que començava a Ogassa (Ripollès) i que va tenir com a vencedor Johan Van de Velde. Aquella temporada l’holandès acabaria al podi del Tour de França. Serà la cinquena vegada que la Volta té un final d’etapa a Mataró. Prèviament també havien triomfat a la ciutat, Luis Ocaña (1970), Vicente Iturat (1955) i Julián Berrendero (1943).

L’edició del centenari de la Volta es disputarà del 23 al 29 de març de 2020 i ja té confirmades de forma oficial les arribades a Mataró, Port Ainé i Vallter 2000, la sortida d’una etapa a Ripoll i la presència de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)