Golf

Rècord igualat, 82 victòries en el PGA Tour

Golf. El nord-americà Tiger Woods guanya el Zozo Championship de Chiba, al Japó, i atrapa el seu compatriota Sam Snead, que havia aconseguit aquest mateix registre de triomfs en el circuit entre els anys 1936 i 1965

Tiger Woods va igualar el rècord de victòries en el PGA Tour amb un total de 82, després de guanyar dilluns el Zozo Champioship de Chiba, al Japó. El nord-americà va atrapar el seu compatriota Sam Snead, que va aconseguir aquest mateix registre de triomfs en el circuit entre els anys 1936 i 1965. Sam Snead va néixer l’any 1912 i va morir el 2002 als 89 anys. Va guanyar 141 tornejos de diferents circuits en la seva carrera.

Tiger Woods, que no guanyava un torneig des de la seva victòria en el Masters d’Augusta d’aquest any, es va imposar en el de Chiba amb 261 cops, 19 sota el par del camp. L’última jornada que s’estava disputant diumenge es va haver d’ajornar fins dilluns per culpa del mal temps. El nord-americà va saber mantenir a ratlla el japonès Hideki Matsuyama, l’únic jugador que el va intentar inquietar en la jornada final, i que va acabar en la segona posició a tres cops (264). La tercera plaça la van compartir el nord-irlandès Rory McIlroy i el sud-coreà Sugjae Im, que van acabar amb 267 cops.

Tiger Woods, de 43 anys, va aconseguir la seva primera victòria l’any 1996 i ha arribat a les 82 aquest 2019. El nord-americà, però, suma un total de 109 triomfs en la seva carrera professional, ja que també té victòries en tornejos del circuit europeu, en el circuit japonès i en altres tornejos. Després del rècord de 82 victòries que ara comparteixen Tiger Woods i Sam Snead, el tercer de la llista de guanyadors en el circuit de la PGA és el nord-americà Jack Nicklaus que en va aconseguir 73 entre els anys 1962 i 1986.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)