El Terrassa cau derrotat (17-11) a la piscina del campió, el Ferencváros

Waterpolo. Lluita contra un dels favorits de la lliga de campions, sobretot en el tercer quart, però el 4-0 dels primers minuts encarrila el partit pels locals

El CN Terrassa es derrotat clarament per 17-11 a la piscina del campió de la lliga europea, el Ferencváros Telecom Budapest d’Hongria. El conjunt vallesà lluita, sobretot en el tercer quart, però un 4-0 en els primers minuts del partit situen als hongaresos molt per davant. El CN Terrassa tenia molt clar que sorprendre al Ferencváros davant la seva afició era molt complicat i el conjunt hongarès ho ha deixat clar d’entrada. Surt molt centrat, encertat en atac i contundent en defensa i s’avança amb un 4-0. Els egarencs no marquen el seu primer gol fins a 1:17 del final del primer quart, que acaba amb un 5-2. En el segon període el Terrassa es situa més be a dins la piscina, talla l’allau de joc dels locals i s’arriba al descans amb un 8-4.

En el tercer període es quan tota la lluita dels vallesans aconsegueix un millor resultat. Transforma les ocasions, millora en defensa i guanya el parcial amb un 3-4. En els darrers vuit minuts però, torna a aparèixer el Ferencváros que aspira a revalidar el títol de la lliga europea. Recupera l’eficàcia en atac, marca gols amb xuts des de totes les zones i s’emporta una la victòria per 17-11.